Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: lost resources?

  1. #1
    Erudite Pioneer
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    82
    World
    Northisle

    lost resources?

    Hi.

    Imagine the following situation:
    Water (resource) has reached maximum storage limit. The player has 2 wells (level does not matter). Both are waiting for available storage, in order to continue production. Suddenly, there's a demand for water and the storage drops 1 unit. Both wells can now deliver the water production.
    a) what happens to the water in excess?
    b) what happens if only one well has 3 units to deliver and only 1 storage to maximum is available?

    Thanks.
    Last edited by ehless; 18.05.12 at 14:33.

  2. #2
    Erudite Pioneer
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    82
    World
    Northisle
    Hello? Nobody knows?

  3. #3
    Keen Commentor gajodoporto's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    165
    World
    Sandycove
    why is that so important?

  4. #4
    Erudite Pioneer
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    82
    World
    Northisle
    Hi.

    It's important cause one might be losing resources.

  5. #5
    Pathfinder
    Join Date
    May 2012
    Posts
    6
    World
    Sandycove
    I think the question is still relevant, never pay attention to it before, but lets say its not water, but any other valuable resourse. also if you send a trade request and remove something from your store house to do it, workers will fill it again, but if the trade is refused and you accept your resources back, and is no room to them you just lose them. the same dont happens with resources in Star menu, you just use the amount necessary to fill your storehouse.

  6. #6
    Erudite Pioneer
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    82
    World
    Northisle
    Good point spartiatis.
    Still i find very strange that no mod has bothered to post a comment in here.
    Do we have to "start a verbal fight" in order for a mod to to take the trouble of coming here and anwser???
    Last edited by ehless; 23.05.12 at 20:28.

  7. #7
    Pathfinder
    Join Date
    May 2012
    Location
    England
    Posts
    9
    World
    Sandycove
    Or you could just pause production and that way nothing is lost?
    A king cannot exist witout his people, but nor can the people become anything but a community without their king.

  8. #8
    Erudite Pioneer
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    82
    World
    Northisle
    Did i asked in my original post if i could stop production? DID I?
    Have i asked for a solution? HAVE I?
    Or have i asked what HAPPENS to the resource in excess???

  9. #9
    Pathfinder
    Join Date
    May 2012
    Location
    England
    Posts
    9
    World
    Sandycove
    You presented a problem, stands to reason someone's gunna come along who wants a solution plus if you stop the production there's no excess, so nothing happens to it at all

    Also stands to reason that if there's no room in the warehouse then either they dump the resource and carry on producing or they halt production because of no where to put the extra resource they've gathered. Though my cutters were till producing logs even when the warehouse was full so they probably get dumped
    A king cannot exist witout his people, but nor can the people become anything but a community without their king.

  10. #10
    Skilled Student
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    40
    World
    Newfoundland
    Quote Originally Posted by CtMurphy View Post
    Though my cutters were till producing logs even when the warehouse was full so they probably get dumped
    If production was started before "no room in warehouse" - they will deliver goods when there is enough room again.
    If you accept trade or trade is refused - but you don't have enough space in warehouse - the remaining part is lost
    I just accepted by accident 400 meat - where there was room for only 2 398 was lost

Reply to Thread

Similar Threads

  1. Lost trade resources
    By Igwok in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 6
    Last Post: 12.06.16, 14:18
  2. Resources lost when training in barracks
    By Spelunker in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 1
    Last Post: 29.12.12, 13:16
  3. Trade system -- lost resources
    By Brankovics in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 0
    Last Post: 09.12.12, 08:08
  4. Resources lost in trade
    By King-Fero in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 0
    Last Post: 26.11.12, 14:24
  5. Lost GC and resources reward from daily quest
    By Flave in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 5
    Last Post: 23.04.12, 14:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.