Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Move-able Buildings

  1. #1
    Pathfinder
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1
    World
    Northisle

    Move-able Buildings

    I know this is still in beta test but if we have option of moving buildings please open this to all, i have noticed that players cannot move storehouses(ie closer to resourses) or depleteables like farms and wells to name a few

  2. #2
    Original Serf QueenJules's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    UK
    Posts
    21
    World
    Sandycove
    You can't move storehouses incase you accidentally lose control of a section. Just build a new one and tear the other one down.

    Wells/fields....? Just build more. They don't need licenses, plus cost so little...and deplete anyway.

    The rest of the buildings can be moved.

Reply to Thread

Similar Threads

  1. Ability to move buildings after they're built
    By Irisis in forum Game Suggestions
    Replies: 2
    Last Post: 20.07.12, 08:16
  2. Move buildings
    By Bredvig in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 24.03.12, 13:26
  3. option to move buildings
    By FauSt0 in forum Game Suggestions
    Replies: 2
    Last Post: 14.03.12, 11:41
  4. Ability to move buildings
    By Bronx in forum Game Suggestions
    Replies: 6
    Last Post: 12.01.12, 09:41
  5. Beta - no wipe? Move buildings?
    By Swww in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 28.11.11, 09:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.