Reply to Thread
Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 13 14 15
Results 141 to 145 of 145

Thread: [FIXED] Population and military count are incorrect

  1. #141
    Jolly Advisor
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    UK
    Posts
    177
    World
    Northisle
    If I really wanted to get rid of recruits fast, I would start an adventure like SE, send every general I have loaded with recruits (or up to however many I wanted to get rid of), attack boss camps, then cancel the adventure when all generals were recovering. This would take 30 minutes travelling time (for the slow generals) plus maybe another 15 minutes attacking etc. and I would get a fair amount of XP (or star coins).

    Far from an ideal solution but it's the best quick-fix I can come up with.

  2. #142
    Keen Commentor
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    160
    World
    Newfoundland
    i just started VLT. 1st sector is 1.3k loss 2nd almost 1k.

  3. #143
    Ruler of the Land
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,103
    World
    Newfoundland
    i didnt care about having too many troops that was easily solved doing a fairy tale adv i just want the unemployed settlers back that was lost during there so called fix

  4. #144
    Veteran Communicator Brayarg's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Uk
    Posts
    791
    World
    Newfoundland
    Quote Originally Posted by Narcil View Post
    i just started VLT. 1st sector is 1.3k loss 2nd almost 1k.
    losing them isn't the issue really, Its that fact I have been forced into a position where I need to try and lose them between sleeping/working/maintenance's/real life errands. There isn't a great deal of time left for me to actually crack on.

  5. #145
    Ruler of the Land Thejollyone's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    in absentia
    Posts
    2,035
    World
    Sandycove
    looks like the population bug is back

    http://prntscr.com/6l78rl

Reply to Thread

Similar Threads

  1. Something is still wrong with population count
    By IainC in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 8
    Last Post: 30.07.14, 12:49
  2. [INFO] No new settlers / population count
    By Fexno in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 0
    Last Post: 13.03.14, 09:14
  3. Replies: 6
    Last Post: 08.03.14, 01:17
  4. Incorrect in-game notification
    By MivaMiv in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 3
    Last Post: 31.08.13, 22:46
  5. incorrect login
    By Sharonna in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 1
    Last Post: 25.08.13, 10:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.