Reply to Thread
Page 3 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 145

Thread: [FIXED] Population and military count are incorrect

  1. #21
    Skilled Student
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    27
    World
    Newfoundland
    Wrong here too. It shows my total military units as 3050, but the individual units add up to 6100, which is exactly double, and is the figure I would expect.

  2. #22
    Ruler of the Land Fexno's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2,101
    World
    Sandycove
    Indeed I have the same. While the former bug was slightly different the "Weird population count" applies here too.

    Marked the thread as re-opened

  3. #23
    Master of Strategy Kit_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Berlin
    Posts
    910
    World
    Newfoundland
    same here, my military count is half of my actual troop count

  4. #24
    Skilled Student
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    36
    World
    Newfoundland
    The same situation... After every maintenance new bugs apply... The situation is going really unpleasant.

  5. #25
    Original Serf
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    15
    World
    Newfoundland

    Population error

    I have 2150 troops yet my population only shows 1850

    Is this a confirmed bug?

  6. #26
    Jolly Advisor
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    At the end of Universe
    Posts
    177
    World
    Sandycove
    Quote Originally Posted by Wizzzzzzzo View Post
    I have 2150 troops yet my population only shows 1850

    Is this a confirmed bug?
    It's a bug, a lot of players on Sandy are seeing "strange" numbers, including me.
    Remember, remember the 25/11? You should have seen what happened on 17/03, 14/04 and 21/04 ...
    29/09 seems to be a major problem...

  7. #27
    Aunt Irma’s Favourite Writer fishslice's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    675
    World
    Newfoundland
    The incompetent fools removed 10k from my population count overnight. I had over 22k pop and now just over 11k with the rest missing in action (presumably on an Island of the Pirates adventure)......

  8. #28
    Pathfinder
    Join Date
    May 2013
    Posts
    8
    World
    Sandycove
    I have population error too. It shows pop limit 3500/7070... I`ve somehow "lost" 3500 settlers...I hope it`s just a bug...

  9. #29
    Ruler of the Land
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1,562
    World
    Newfoundland
    Quote Originally Posted by Wizzzzzzzo View Post
    I have 2150 troops yet my population only shows 1850

    Is this a confirmed bug?
    [RE-OPENED] Weird population count
    25/11-14 , 23/02-16 .. The end is coming and it will look like this .

  10. #30
    Committed Clicker
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Norfolk, England
    Posts
    422
    World
    Northisle
    Also showing half of my population. This game is a comedy of errors at the moment!

Reply to Thread

Similar Threads

  1. Something is still wrong with population count
    By IainC in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 8
    Last Post: 30.07.14, 12:49
  2. [INFO] No new settlers / population count
    By Fexno in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 0
    Last Post: 13.03.14, 09:14
  3. Replies: 6
    Last Post: 08.03.14, 01:17
  4. Incorrect in-game notification
    By MivaMiv in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 3
    Last Post: 31.08.13, 22:46
  5. incorrect login
    By Sharonna in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 1
    Last Post: 25.08.13, 10:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.