Reply to Thread
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 113

Thread: Settlere missing and no one produced

  1. #11
    Original Serf
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    14
    World
    Newfoundland
    m2 . Last night before maintenance i had around 80 spare settlers and everything build. Today after maintenance many wells and mines need rebuilding, but i have no availiable settlers
    Last edited by TitanBazinga; 13.03.14 at 06:00.

  2. #12
    Quartermaster JessieSun's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Zagreb, Croatia
    Posts
    263
    World
    Newfoundland
    They wanted fix bug with negative amount of working settlers (I had -83 yesterday I think), but they didn't do it well.

  3. #13
    Pathfinder loaded_dog's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    7
    World
    Sandycove
    same here, only my population is back to front, pop limit is 3893/3270, yet I have 3546 military and 350 working settlers with 0 available so the new mines don't have anyone working them.

  4. #14
    Skilled Student
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    31
    World
    Newfoundland
    Quote Originally Posted by JessieSun View Post
    They wanted fix bug with negative amount of working settlers (I had -83 yesterday I think), but they didn't do it well.
    Oh yeah that. I was wondering what on earth they tried to fix, that would cause this kind of major bug. But there it is. Well my count is not negative now, so guess they fixed it, kinda.

  5. #15
    Original Serf
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Australia
    Posts
    15
    World
    Sandycove
    I am assuming this is the same bug that affected the German servers after maintenance on Tuesday.

    What I can't understand is why you would roll out a release that has KNOWN bugs like this?

    Seriously, did QA spend the last week sleeping?

  6. #16
    Skilled Student kurgkurg's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Estonia
    Posts
    37
    World
    Northisle
    its some fix with working settlers counting, i think. if i add 200 settlers, then all got right. you have minus settlers, but it dont show up
    i think wells workers dont count before, but now they count

  7. #17
    Original Serf Micwei's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    18
    World
    Northisle
    Hi everyone.

    Here is a possible solution to the problem.

    Try to empty the queue in the Barracks. That should solve the problem. If that's not enough, kill some units on an adventure or increase your population limit.
    Last edited by Micwei; 13.03.14 at 07:17.

  8. #18
    Treasure Hunter
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    235
    World
    Newfoundland
    Here all so.
    All new mines you build, will not working, because population is 0

    http://prntscr.com/30d2ja

  9. #19
    Pathfinder
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    World
    Newfoundland
    helo iwe had more then 400 free setlers when i loged in today iwe got only 180
    maked 7 nobles yesterday and 1 float this morning

  10. #20
    Treasure Hunter
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    235
    World
    Newfoundland
    we get new stuff, and also a few more free buggs.

    Thanx BB

Reply to Thread

Similar Threads

  1. Replies: 24
    Last Post: 18.11.15, 20:17
  2. Missing
    By Valentina in forum Game Suggestions
    Replies: 2
    Last Post: 09.07.13, 19:07
  3. Missing recently produced manuscript
    By Leemon in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 3
    Last Post: 20.06.13, 18:54
  4. Resources Consumed/Produced Information
    By Rathsmus in forum Game Suggestions
    Replies: 3
    Last Post: 11.05.12, 23:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.