Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Barracks not training troops (but appears to)

  1. #1
    Original Serf
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Taupo, New Zealand
    Posts
    12
    World
    Sandycove

    Barracks not training troops (but appears to)

    I loaded my nightly queue into my last night and went to bed with the queue nice and full and woke up to the same amount of troops as I had last night. Trying again I put on 1 Cavalry to train it and it goes through and adds to Cavalry on my pop menu, but later disappears. I do not think I am losing resources and have restarted the game many times and have no other issues like lag or crashing.

  2. #2
    Ruler of the Land
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Milky Way
    Posts
    2,801
    World
    Sandycove
    Is your Mayors house upgrading ?
    When it comes to Gene pools and shallow ends they can be found at the bar drinking pina colada's

  3. #3
    Original Serf
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Taupo, New Zealand
    Posts
    12
    World
    Sandycove
    No, only things upgrading is farms. No books or collectables waiting in bookbinder or Mayors either. Pop did not suffer from previous bug, I am not at max pop and have 1900 free settlers.

  4. #4
    Ruler of the Land Fexno's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2,100
    World
    Sandycove
    Quote Originally Posted by Lamon View Post
    No, only things upgrading is farms. No books or collectables waiting in bookbinder or Mayors either.
    I hope the issue has resolved itself by now, if it has not please contact Support, and provide all the details you provided here.
    You can contact Support using the contact form on this page: http://www.thesettlersonline.com/en/help-and-support

  5. #5
    Original Serf
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Taupo, New Zealand
    Posts
    12
    World
    Sandycove
    Thank you for the reply. Yes, even though I'm mad I wasted several buffs on it when it wasn't working (2x Myers and an Improved Drill) it has resumed normal behaviour.

Reply to Thread

Similar Threads

  1. Make all troops in elite barracks
    By Steve1077 in forum Game Suggestions
    Replies: 2
    Last Post: 06.12.15, 14:22
  2. Training Colony. Troops not attacking?
    By Shamroque in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 1
    Last Post: 30.11.14, 17:50
  3. Troops are gone from garrison back to training
    By Aspro in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 4
    Last Post: 18.08.13, 15:45
  4. Replies: 2
    Last Post: 23.04.13, 21:52
  5. Resources lost when training in barracks
    By Spelunker in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 1
    Last Post: 29.12.12, 13:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.