Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: assigned troops changed after attack was launched

  1. #1
    Keen Commentor
    Join Date
    May 2012
    Posts
    157
    World
    Sandycove

    assigned troops changed after attack was launched

    I just send 4 generals on a nice 3way block. I checked the troops the pop-up icon when you click on a general showed I had done everything ok and the right troops were assigned. All fine, attack on the way. Then I repositioned another general, and hopped to my home island.

    When I came back to check the attack.... the general the repositioning general (which had started to break down his camp) was in his old position, and the attacking generals had an old setup.

    Right. 130 crossbowmen and a bunch of cavalry, which all should have survived, are now dead. With a triple buff it takes almost 5 hours to rebuild them, and I actually need them to finish the adventure.

    I'm fine if that happens due to my own mistake. But it all looked fine, they all left the camp ok. And somewhere along the road lag kicks in, weird stuff happens and.. well blergh + bah.

  2. #2
    Original Serf
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    16
    World
    Newfoundland
    Happened to me several times too...

  3. #3
    Architect of the Empire
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    973
    World
    Sandycove
    Happened last night on a BK on final dark castle, lost 56 cannons. Got the ''your general is attacking'' message twice don't know if that's relevant.

  4. #4
    Keen Commentor
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    160
    World
    Newfoundland
    happens all the time. solution: assign troops and go back home, if your troops are still assigned when you come back to the adv they won't dissapear mid-attack. now that is what i call user friendliness, thx BB.

    it happens when your general teleports to his guarrison. you think you can assign troops but in reality hes still coming back so yor troops don't get assigned properly.

  5. #5
    Erudite Pioneer SillYcoNe's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    78
    World
    Northisle
    I had the same problem and contacted support. They just said they could not verify I actually assigned the proper troops and that next I just have to triple check (call me a liar....).

  6. #6
    Original Serf
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Loose, Kent England
    Posts
    16
    World
    Newfoundland
    They told me it was due to lag......

  7. #7
    Original Serf
    Join Date
    May 2014
    Posts
    13
    World
    Newfoundland
    This bug has been happening ever since they implemented the PvP update several weeks ago, as 'Narcil' rightly pointed out, the general has not really relocated properly when you first assigned the troops, hence everything is more like an illusion at the moment.
    The way to make sure everything is correctly assigned, I pretty much just do the adventure at a slower pace at the moment, and try not to send an attack out as soon as a general return from previous attack.

    Bare-in-mind, the lag also caused bunch of other display issue such as block showing as intercepted when they didn't, 1R block lasting forever, general attacking the same camp multiple times, horses walking back to the attacking camp 'once more' after the initial attack finished.

    (this bug only happens in multi-player adventure, when your ls already accepted and visited your island aka, hamster wheel on top of your garrision)

  8. #8
      Town Crier
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Scotland
    Posts
    800
    World
    Northisle
    Quote Originally Posted by eternalove View Post
    Bare-in-mind, the lag also caused bunch of other display issue such as block showing as intercepted when they didn't, 1R block lasting forever, general attacking the same camp multiple times, horses walking back to the attacking camp 'once more' after the initial attack finished.

    (this bug only happens in multi-player adventure, when your ls already accepted and visited your island aka, hamster wheel on top of your garrision)
    Not true... I have experienced all these issues in both single player adventures and multi-player adventures I have started before sending any invites. Happens much more frequently after other players join a multi-player, though... and I don't think I have accepted an invite for a loot spot since the Colony Mode update where I didn't witness a general attacking the same camp multiple times.

  9. #9
    Quartermaster FishSmell's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    262
    World
    Newfoundland
    Yep, the showing as intercepted thing happened to me on Outlaws in the first attack.

    I've managed to avoid sending off the wrong troops. I suspect (because of other players' accounts I've read) it's because before I relocate generals for the next attack, I always strip them of everything they have and assign the new troops once they arrived. Or if no relocation is needed, I strip them of troops then wait for a few minutes before assigning the next attacking setup.

  10. #10
    Glorious Graduate Xadro's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    London
    Posts
    139
    World
    Newfoundland
    Happened last night and just now to me. I put the troops in and double checked, even after he left his garrison because it happened last night too, all the way until he attack the camp i checked if the right troops were added.

    Then the general dies and the Battle Report says it still had the previous troops.

    Last time this kind of thing happened (last thursday) i wrote to support and they just said:
    We had several reports on this issue and unfortunately there is no fix as of yet.

    However please rest assured the Devs are already working on this issue. In the meantime I apologize for the inconvenience and thank you for your patience in this matter on behalf of myself and the developers.
    And i had a direct request for a refund in my message they just ignored it. This really makes me hesitant to even play adventures, lost 300 cannoneers so far.
    'You can't spell slaughter... without LAUGHTER!'

    'And God did say to Noah "Noah, you must construct additional Pylons"'

Reply to Thread

Similar Threads

  1. TSO Reddit launched
    By haverrr in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 17.01.16, 12:38
  2. Generals attacking non attack-assigned camps
    By Thejollyone in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 1
    Last Post: 17.12.14, 18:18
  3. Troops lost in transfer (Not assigned)
    By the-swede in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 1
    Last Post: 28.09.12, 16:30
  4. second wave of attack finds regenerated troops
    By Bellexia in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 3
    Last Post: 16.07.12, 17:18
  5. Why do archers not attack first before Melee Troops?
    By Sponge251 in forum Game Suggestions
    Replies: 1
    Last Post: 11.06.12, 00:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.