Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Insane amount of lag/delay

  1. #1
    Raving Rabbid matie2506's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    the netherlands
    Posts
    547
    World
    Sandycove

    Insane amount of lag/delay

    I find that the last 2/3 weeks i experience an crazy amout of Lag/Delay...
    Exploreres/Geos going to actualy work a min or more after you sent them out...
    Building upgrades the same...
    Sending generals to a lootspot or ur own adv takes like 2-3 mins till it actualy starts traveling...
    cleared Cashe, playing on Chrome
    Refresh not working either

    anyone has the same? or has tips?

    Thanks,
    matie

    P.S. wasnt sure if its posted already so started new tread
    P.P.S My Chat still Disconnects a lot too
    Retired settler, may 2012 - oktober 2017

  2. #2
    Ruler of the Land Xibor's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    New Zealand
    Posts
    2,258
    World
    Sandycove
    I only have occasional issues like that - and they don't last very long. Have you independently checked your ISP using a download speed tool? Sometimes that's worth a look.

    Also, any other Flash applications running? They don't like competing.
    Sorry, but I've slept since then...

  3. #3
    Pathfinder
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1
    World
    Newfoundland
    I am also seeing this in Chrome (47.0.2526.106 m). It is so bad that I've given up using Chrome to play. Scrolling around the game is particularly painful, after dragging the map it is necessary to wait for 10-15 seconds for everything to catch up.
    IE11 seems to work perfectly fine though.
    Last edited by currydemon; 21.12.15 at 23:49. Reason: Additions

  4. #4
    Raving Rabbid matie2506's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    the netherlands
    Posts
    547
    World
    Sandycove
    its been fixed here i think now i've updated my Graphical drivers and Intel Management Engine

    didnt show anywhere they needed updating but when i searched them it said i was much versions behind on them lol '
    Retired settler, may 2012 - oktober 2017

Reply to Thread

Similar Threads

  1. Insane PVP challenge !!
    By Grimhurst in forum General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 22.10.15, 13:32
  2. Insane guild quests
    By mantric1950 in forum Game Suggestions
    Replies: 126
    Last Post: 24.02.14, 15:23
  3. LAG / delay
    By IndianKid in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 1
    Last Post: 02.01.13, 08:24
  4. The 35 second delay
    By Nogbad in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 2
    Last Post: 02.12.12, 05:29
  5. Trade Delay's
    By Clud in forum Bugs & Technical Issues
    Replies: 1
    Last Post: 03.07.12, 07:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.