Reply to Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 71

Thread: Guild Quest not displayed correctly

  1. #1
      Jolly Advisor
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    194
    World
    Sandycove

    Guild Quest not displayed correctly

    simular problem. But mine has a main quest i completed ages ago showing in GQ and i cant see the GQ
    http://prntscr.com/lls6v3

    refreshing gets the GQ back for a few secs then it goes back to what u see in the screenshot.
    This started after the latest hotfix. no probs before that.

    <Moved to a new thread>
    Last edited by _Aszbhar; 23.11.18 at 13:59.

  2. #2
    Skilled Student
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    28
    World
    Sandycove
    game update + hot fix
    total mess

  3. #3
    Skilled Student
    Join Date
    May 2013
    Posts
    33
    World
    Northisle
    Quote Originally Posted by cliff60 View Post
    simular problem. But mine has a main quest i completed ages ago showing in GQ and i cant see the GQ
    http://prntscr.com/lls6v3

    refreshing gets the GQ back for a few secs then it goes back to what u see in the screenshot.
    This started after the latest hotfix. no probs before that.
    got the same exact problem https://prnt.sc/llx9ch (though, the quest seems to be a different one)
    What exactly did the hotfix fix?

  4. #4
    Skilled Student
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    47
    World
    Sandycove
    reported this issue to tech support and got the usual response of it being a cache problem but it isn't. on another thread I was told that everybody has the same thing and a temporary fix is to visit another players island. advised tech support that the problem was caused by the hotfix and not caches still awaiting a response to that but I will probably get the standard response that I am replying to a closed ticket!

  5. #5
    Original Serf BozaPetrovic's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Belgrade
    Posts
    24
    World
    Northisle
    Same here. Problem with Guild quest.
    http://prntscr.com/llxdmv

  6. #6
    Pathfinder
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    4
    World
    Sandycove
    I have this bug also. Member list shows "Completed" but Quest book shows a tiny green line (as in previous screenshots here).

  7. #7
    Pathfinder
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    3
    World
    Sandycove
    Guild quests for last 3 days looking like this
    http://prntscr.com/lo1pmx

    Browser: https://www.thesettlersonline.com/en/download-game

  8. #8
    Ruler of the Land
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Cotswolds in UK
    Posts
    1,116
    World
    Northisle
    Had the same bug on sandycove but not on either of the other worlds so not a cache issue.

  9. #9
    Pathfinder
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    1
    World
    Northisle
    Hello, I have the same problem.
    It showed the quest Soldiers (that I have finished a long time ago). When I press on the quest the glitter animation starts. If I just leave it there it starts this animation with some seconds of interval, maybe at the regular refresh rate?
    https://prnt.sc/lohovu
    https://prnt.sc/lohp2b

  10. #10
    Skilled Student
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    25
    World
    Sandycove
    Same here too

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.