Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Fix - Storm Recovery

  1. #1
    Nifty ChapterIX's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Teesside
    Posts
    71
    World
    Northisle

    Fix - Storm Recovery

    Hi,

    Two ways you can fail this, really should not be the case that the scenario has fail conditions. It's just bad/lazy coding.

    CIX

  2. #2
    Ruler of the Land TheVictorious's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,077
    World
    Sandycove
    The problem with this scenario that you need collecties to make buffs, if you use them no way to get them back, so that why it is fails, nothing to do about lazy coding, it is just "story" and challenge, so deal with it.

    I managed to play a lot, like 40 - 50 and failed 1 time because a lag or freeze that reverted previous buffs so I failed.
    Hello People

  3. #3
    Ruler of the Land
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Milky Way
    Posts
    2,757
    World
    Sandycove
    Sorry it's good programming, it's detected that you did something wrong and is making you pay the penalty for your mistake. It's like if you try crossing the road while playing the game on a smartphone. If you get hit by a bus it's your fault, you can't say he is a bad driver.
    When it comes to Gene pools and shallow ends they can be found at the bar drinking pina colada's

  4. #4
    Nifty ChapterIX's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Teesside
    Posts
    71
    World
    Northisle
    Yet the Riches of the Mountain scenario, uses the same principles works perfectly fine.

  5. #5
    Veteran Communicator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Finland
    Posts
    779
    World
    Newfoundland
    Quote Originally Posted by ChapterIX View Post
    Yet the Riches of the Mountain scenario, uses the same principles works perfectly fine.
    It has nothing to do with principles. Do note that Storm Recovery has a harder difficulty classification and is locked behind a higher level players. You can also find almost the full history of the scenario at the test server forums if you think its currently behaving incorrectly.

  6. #6
    Nifty ChapterIX's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Teesside
    Posts
    71
    World
    Northisle
    But it's clearly bugged, having guess work factor for example isn't anything to do with difficulty. During the stage for example, when you need to place the school and residences. If you pick the wrong locations, you fail? How is this not a bug.. There are plenty of plots to choose from but if you don't place them in a specific pattern you fail?

  7. #7
    Ruler of the Land
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Milky Way
    Posts
    2,757
    World
    Sandycove
    Quote Originally Posted by ChapterIX View Post
    But it's clearly bugged, having guess work factor for example isn't anything to do with difficulty. During the stage for example, when you need to place the school and residences. If you pick the wrong locations, you fail? How is this not a bug.. There are plenty of plots to choose from but if you don't place them in a specific pattern you fail?
    This is not a bug, it is intended and is working the way it should do.
    When it comes to Gene pools and shallow ends they can be found at the bar drinking pina colada's

  8. #8
    Veteran Communicator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Finland
    Posts
    779
    World
    Newfoundland
    Quote Originally Posted by ChapterIX View Post
    But it's clearly bugged, having guess work factor for example isn't anything to do with difficulty. During the stage for example, when you need to place the school and residences. If you pick the wrong locations, you fail? How is this not a bug.. There are plenty of plots to choose from but if you don't place them in a specific pattern you fail?
    It's not bugged, it's a mini puzzle. Sounds like you did not read the quest text at all but just randomly attempted to build things. The quest is trivial and after you have figured it out once its super easy the next time.

    "Now that we've moved everything out of the way, it's time to get on with the reconstruction! Be careful, though. Not every building can be placed on every slot! Pay attention to which slots highlight when you choose a building kit, and then plan very carefully which buildings you can place where. Do you have some pen and paper around?

    Note: If you run out of spaces to place the required buildings before you've placed them, you will fail this quest!"

  9. #9
    Battle Hardened Contributor sparkz's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Poland / Finland
    Posts
    371
    World
    Newfoundland
    Quote Originally Posted by ChapterIX View Post
    But it's clearly bugged, having guess work factor for example isn't anything to do with difficulty. During the stage for example, when you need to place the school and residences. If you pick the wrong locations, you fail? How is this not a bug.. There are plenty of plots to choose from but if you don't place them in a specific pattern you fail?
    You're mistaking poor design for a bug.

  10. #10
    Enlightened Sage
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    862
    World
    Newfoundland
    Storm recovery was explicitly designed to have a fail condition or two - when released this was stated as a way to make it more challenging/less of a click festival with no punishment for mistakes. If on an adventure you send the general with the wrong setup you get a penalty and lose troops (which costs resources to replace). With storm recovery the penalty is resources spent up to that moment

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.