Reply to Thread
Page 11 of 19 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 101 to 110 of 188

Thread: Report template

  1. #101
    Original Serf
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    20
    World
    Northisle
    Here on Linux 4-core/8 threads fast I7, 12GB memory, nVidia discrete videocard, game is totally onworkable. Slow as hell, keeps updating al the time. Keep seeing the 'Zone refresh' message. Started by clicking on the confirmation button on the beginning pop-up screen (only showed the second time I logged in) and then it asked me if I really want to delete that building... So many artifacts/update issues, how the hell can this have been properly tested...

  2. #102
    Erudite Pioneer
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    92
    World
    Sandycove
    I've got two universities - one of them works, the other is frozen with sign of leveling up the building - but it's leveling is impossible - no eggs from the particular event.
    Maybe the buildings condition should be checked and fixed somehow.

  3. #103
    Erudite Pioneer
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Scotland
    Posts
    80
    World
    Newfoundland


    same 4 errors repeat ad nauseum while playing game

    taken from Google Chrome dev tools

  4. #104
    Glorious Graduate
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    139
    World
    Sandycove
    cannot open quests, happened a couple of times, - got f12 error see screenshot
    Version 92.0.4515.107 (Official Build) (64-bit)
    window 10 pro
    done all the clearing.
    https://www.dropbox.com/s/k820ug9mxi...33.48.png?dl=0
    Last edited by royavatar; 30.07.21 at 10:36. Reason: add screen shots

  5. #105
    Glorious Graduate
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    139
    World
    Sandycove
    Version 92.0.4515.107 (Official Build) (64-bit)
    window 10 pro
    bookbinder shows finished but pop up shows empty, been doing it for ages now see screen shot.
    game now unplayable all the time, buffs not going on , sending explores out take ages and ages and ages for selection to be recognised,
    game now is ultra slow on clicks,



    https://www.dropbox.com/s/ddwzuwypr2...05.12.png?dl=0
    f12 error
    https://www.dropbox.com/s/ckizw0qu4a...10.20.png?dl=0

  6. #106
    Erudite Pioneer
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Scotland
    Posts
    80
    World
    Newfoundland
    as above , quests locks up


  7. #107
    Pathfinder
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    6
    World
    Sandycove

    solved

    Quote Originally Posted by MrEngineer View Post
    Hi. When I stop playing some time ago (7-8 years) I used to be around level 30 (plus minus) and after Unity release I was level 8 (I've played few hours, now I have higher level). Obviously I have only few basic buildings. I think thats how was looks like when I started playing/testing on Test Server, so it's not rollback of my live server account. I any admin could look into it and bring back my old account (one from live server) I would be great.
    My mistake, I was login into wrong language site (I thought it's only about language localization, but I forgot it's completely different instance). So after login into proper language site I had access to my old account .

  8. #108
    Nifty
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    UK
    Posts
    51
    World
    Sandycove
    Economy Overview;
    I want to see exactly how much of a resource I have got and how much I am producing per 12 hours.

    First, the amount I have. I open the resource and mouse over the number that is rounded to the nearest k - it briefly shows the full amount along with the total capacity for the resource. It flashes up for a second and then it's gone, it's too fast to see the number.

    Secondly I want to see how much I am producing, so I click on the number and it opens up the detailed view, with production and consumption. These numbers are again rounded to a k number, but this time mousing over the k number doesn't give me an exact figure of production or consumption like it did before.

    I want to see the exact numbers so that can know how long before production fills so that I can know what buff to apply (I have a spreadsheet for that).

    Previously I was able to see exact figures, now everything is rounded up to a k number - lazy and unhelpful - please set it back to how it was on client and previous browser versions.

    I don't need to use your template because the questions are irrelevant - it's the way it's coded - tried on multiple browsers.
    Last edited by Kafka-; 31.07.21 at 18:41.

  9. #109
    Glorious Graduate
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    126
    World
    Sandycove
    Easter basket and water castle are different presentation to other pop buildings. Font is slightly different (I MUCH prefer this anomaly font) and pop value is presented vertically with no icon.


  10. #110
    Original Serf
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    11
    World
    Newfoundland
    Not sure if it is just a glitch my end or someone is playing around behind the scenes?

    (Problem / glitch 1) - Over the last 30mins I have sent some of my explorers off on a long treasure search (12hr) - but under 60seconds later they are returning to the star menu.

    (Problem / glitch 2) - Explorers that were sent out previously are now returning but stating they couldn't find any treasure.

    (Problem / glitch 3) - The inbox isn't working either.

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.