Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Cannot log in post maintenance

  1. #1
    Original Serf
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    11
    World
    Sandycove

    Cannot log in post maintenance

    On trying to login i was told my version of the game was outdated ..download the newer version.. I did.. Now i am getting this screen
    prnt.sc/104ofnr

    Am heartily sick of jumping through hoops to play this game .. How about we call it a draw you refund me for the almost 100k of gems i have in my account and the ones still in my gem pits.... because yes I actually PAY to play this game

  2. #2
    Original Serf
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    11
    World
    Sandycove
    repeated the download now working

  3. #3
    Forum Explorer
    Join Date
    May 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    301
    World
    Sandycove
    I had the same problem, till i moved the software i just downloaded from the downloadpage to its own map. That seemed to work, as i can get the game working now...
    Life isnt about finding yourself, Life is about creating yourself!

  4. #4
    Raving Rabbid qawpaw's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    532
    World
    Newfoundland
    remember to uninstall old client first

  5. #5
    Pathfinder
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3
    World
    Newfoundland
    which version do you need to install if playing on a pc

  6. #6
    Pathfinder
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    8
    World
    Sandycove
    none of them work for me, this has become such a joke now

  7. #7
    Raving Rabbid qawpaw's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    532
    World
    Newfoundland
    if system is x64 then x64 version 32bit for x86 system

  8. #8
    Pathfinder
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    7
    World
    Newfoundland
    I too was experiencing problems with the new client download after the uninstall/reinstall took place.

    ..... Then I copied the .swf file from the subfolder "Client" to "Ubisoft\The Settlers Online\" (so up one level on the folder tree) and it worked.

    ----------------------
    Using Windows 10 64bit

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.