Reply to Thread
Page 12 of 19 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 111 to 120 of 189

Thread: Report template

  1. #111
    Original Serf
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    15
    World
    Sandycove

    Questbook died

    How did the error manifest itself?
    The game were running as usual (slow and laggy as unity version is atm).
    Game started to slow further down and lags become more frequent and longer.
    "Quest completed" jumping arrow appeared (Guild quest most likely).
    Quest book can no longer be updated. No response when trying to open quest book.
    When opening debug console i see there are errors/exceptions. For most recent exception, the The counter increase each time i click on quest book.
    The error message is in the attached txt-file

    Game seems slower than usual, jumping arrow (Quest completed-arrow) slowing down/stopping for periods

    Date and time - When did the problem occur?
    See screenshot

    What did you do last?
    Set up trades, one got bought.
    Trigger christmas market buff level 4
    Trigger christmas bakery buff level 2 (Food buildings)
    Send explorers on prolonged T-search (Romantic and scary only).

    At some point i did open questbook successfully on the same run, as i checked guild quest

    Did the problem occur more than once? Can it be reproduced?
    I have seen dead questbook before (In unity)

    Have you already done the first steps?
    Yes

    Have you cleared your cache and cookies?
    Yes

    Can you take a screenshot of it? (if possible) A screenshot is very helpful and supports your message. If you can take a screenshot, you can simply upload it via the forum as an attachment.

    http://prnt.sc/1hw5uwy

    Which operating system do you use (Windows, Mac OS, Linux, ...)?
    Windows 10 Home Version 21H1 build 19043.1110
    Internet provider / Internet speed:
    Telia 200 Mbps up / 200 Mbps down / ping 15 ms (Speed measured to be slightly above 200 both ways)
    Internet access (LAN/WLAN/UMTS):
    Wifi between PC and modem
    Please attach Screenshots of the Dev Console (Press F12 in the browser while you experience the error). Please send Screenshots of the "Inspector" Tab AND the "Console" Tab.
    Which browser AND browser version are you using?
    Chrome version 92.0.4515.107 64-bit
    Attached Files

  2. #112
    Original Serf
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    15
    World
    Sandycove

    ...and it crashed again...

    How did the error manifest itself?
    Just started the game. Clicked on a collectible shortly after the island had finished rendering.
    The game crashed.
    Tking screenshot of the error message and the debug console. One of the error counters are till counting up at approximately 1 hz (See arrow in screenshot)

    What did you do last?
    Start the game, click on collectible

    Did the problem occur more than once? Can it be reproduced?
    Yes it happens occasionally

    Have you already done the first steps?
    Yes

    Have you cleared your cache and cookies?
    Yes

    Can you take a screenshot of it? (if possible) A screenshot is very helpful and supports your message. If you can take a screenshot, you can simply upload it via the forum as an attachment.

    http://prnt.sc/1i060ow

    Which operating system do you use (Windows, Mac OS, Linux, ...)?
    Windows 10 Home Version 21H1 build 19043.1110
    Internet provider / Internet speed:
    Telia 200 Mbps up / 200 Mbps down / ping 15 ms (Speed measured to be slightly above 200 both ways)
    Internet access (LAN/WLAN/UMTS):
    Wifi between PC and modem
    Please attach Screenshots of the Dev Console (Press F12 in the browser while you experience the error). Please send Screenshots of the "Inspector" Tab AND the "Console" Tab.
    Which browser AND browser version are you using?
    Chrome version 92.0.4515.107 64-bit

  3. #113
    Glorious Graduate
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    139
    World
    Sandycove
    see my previous reports for template stuff, done all

    had pop ups on island , see screen shot click through got marble , bad very bad
    gone to addy traitors, and home island stays there for a while , bad, then pops do not go away when addy traitors load up, game very slow unplayable
    and home island stuff still showing.

    https://www.dropbox.com/s/ctggdu1xeh...41454.jpg?dl=0

  4. #114
    Pathfinder
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    World
    Northisle
    Mail is not working - I had a lot of uncollected mail, now all gone?
    Extremely slow to assign tasks to explorers, geologist etc
    When using mouse the building behind the dialogue box also gets selected
    No values on the mines or mineral deposits
    Tried reporting via the support page - errors each time
    Tried reporting via several emails addresses - all undeliverable
    The game has come unplayable - I have been playing since you launched 10+ years ago - I'm now considering giving up.

    Windows
    Northisle
    Chrome version 92.0.4515.107 (Official Build) (64-bit)

  5. #115
    Glorious Graduate Cheetah2_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    My parkbench
    Posts
    130
    World
    Newfoundland


    Adding gold ore from star menu to Mayor's house....

  6. #116
    Glorious Graduate
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    107
    World
    Newfoundland
    How did the error manifest itself?
    Trying to visit a friends island
    Date and time - When did the problem occur?
    2 8 2021 at 10:50 am CEST
    What did you do last?
    click on friends name and clicking the submenu travel to friend island
    Did the problem occur more than once? Can it be reproduced?
    dont know if it can be steadily reproduced- it happened 1 time before as well
    Please have a look at this topic: Help with Game, Connection Problems
    The first steps often fix errors. Did you check if the error still occurred afterwards?
    Have you cleared your cache and cookies?
    not yet but will.
    Can you take a screenshot of it? (if possible) A screenshot is very helpful and supports your message. If you can take a screenshot, you can simply upload it via the forum as an attachment. nop but attached the error message text- it doesn't fit on one screenshot
    An error occurred running the Unity content on this page. See your browser JavaScript console for more info. The error was:
    uncaught exception: abort(391) at jsStackTrace (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:15650 )
    stackTrace (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:15821 )
    onAbort@https://ubistatic-a.akamaihd...faf73e67127.js:4:11199
    abort (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:62284 4)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[103057]:0x1e2fa4d (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[37669]:0xfff2c7)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[42223]:0x11545b7 (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[37532]:0xff7544)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[42127]:0x114b60f (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[39134]:0x1071bb5)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[39138]:0x1071fef (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[42793]:0x1183104)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[42792]:0x118128f (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[37536]:0xff75a4)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[37867]:0x100b474 (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[37671]:0xfff308)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[102606]:0x1e2e18e
    UnityModule [UnityModule/Module.dynCall_viii] (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:60028 9)
    invoke_viii (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:42621 6)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[37932]:0x1018b30 (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[37532]:0xff7544)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[48909]:0x133f011 (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[39340]:0x107e93d)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[34491]:0xfac3f4 (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[102518]:0x1e2ce70)
    UnityModule [UnityModule/Module.dynCall_iiiii] (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:56835 8)
    invoke_iiiii (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:36191 3)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[100475]:0x1dcfbe2 (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[99742]:0x1dac0ea)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[6038]:0x2de0c9 (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[6036]:0x2ddda1)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[12660]:0x5519ae (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[12644]:0x5506bb)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[14688]:0x65040e (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[14687]:0x650127)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[13044]:0x57d84b (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[12754]:0x55a7b3)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[12754]:0x55a7c8 (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[12749]:0x55a2d1)
    @blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[12742]:0x55825f (blob:https://www.thesettlersonline.com/ec...e-a6ba28240b64 line 8 > WebAssembly.instantiate:wasm-function[102579]:0x1e2deb3)
    UnityModule [UnityModule/Module.dynCall_v] (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:58794 2)
    browserIterationFunc (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:18409 0)
    runIter (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:18716 3)
    Browser_mainLoop_runner (2ca9f99c22fac6cce8519983e18a759f.unityweb:8:18562 5)

    Which operating system do you use (Windows, Mac OS, Linux, ...)?
    Windows 10 64
    Internet provider / Internet speed:
    Internet access (LAN/WLAN/UMTS): Fibreoptic 100mb connection
    Please attach Screenshots of the Dev Console (Press F12 in the browser while you experience the error). Please send Screenshots of the "Inspector" Tab AND the "Console" Tab.http://prntscr.com/1ibepi5
    http://prntscr.com/1ibf705
    Which browser AND browser version are you using?
    Firefox 90.0.2 (64-bit)

  7. #117
    Nifty
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Mexico
    Posts
    61
    World
    Newfoundland

    Guild Quest task counter went backwards

    How did the error manifest itself?
    Couter for GQ went backwards: 21 planks, minutes later 7 planks, minutes later 100 planks

    Date and time - When did the problem occur?
    August 2 between 16:00 and 16:44 UTC

    What did you do last?
    Trying to send geologists, the first one returned from copper search before I was able to send the fouth one


    Did the problem occur more than once? Can it be reproduced?


    Have you already done the first steps?
    lol, yes, I had already opened tasks list and started and buffed sawmils


    The first steps often fix errors.
    First steps .... I don't have time to do first steps to play a game

    Any way I don't know what you mean by first steps

    Did you check if the error still occurred afterwards?
    Might try to do another Guild quest next month

    Have you cleared your cache and cookies?
    yes


    Can you take a screenshot of it? (if possible) A screenshot is very helpful and supports your message. If you can take a screenshot, you can simply upload it via the forum as an attachment.
    Yes I could have but I am not willing since it took me an hour to send 6 geologists and rebuild 6 mines

    Which operating system do you use (Windows, Mac OS, Linux, ...)?
    Windows 10

    Internet provider / Internet speed:
    Telmex, download 45.09 upload 12.3

    Internet access (LAN/WLAN/UMTS):
    LAN

    Please attach Screenshots of the Dev Console (Press F12 in the browser while you experience the error). Please send Screenshots of the "Inspector" Tab AND the "Console" Tab.
    next time

    Which browser AND browser version are you using?

    Microsoft Edge
    VersiĆ³n 92.0.902.55 (CompilaciĆ³n oficial) (64 bits)
    Last edited by Sandycat; 02.08.21 at 17:44.

  8. #118
    Nifty
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Mexico
    Posts
    61
    World
    Newfoundland
    Quote Originally Posted by Cheetah2_777 View Post


    Adding gold ore from star menu to Mayor's house....


    and I thought TSO wasn't fun anymore

  9. #119
    Original Serf
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    10
    World
    Newfoundland
    I'd recommend to a BB QA engineer just to log in to the game using any browser.
    You will be amazed by hundreds of bugs which you will find just navigating 5 min via game.

    Blue Bite , just start to do your job. Fix your bugs!!
    Last edited by mr777; 02.08.21 at 21:14. Reason: grammar correction

  10. #120
    Pathfinder
    Join Date
    May 2020
    Posts
    1
    World
    Sandycove
    really starting to loose faith in this now. no chat at all cant see if people are on line running very slow. menus keep crashing using windows 10 64mb ram ddr3 solid state drive intel i core 3 trust me should run this with ease. what the hell are you doing best to go back to the german one till you find the time to have a playable game bording now

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.