Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Clicking shop on homepage

  1. #1
    Glorious Graduate
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    115
    World
    Sandycove

    Clicking shop on homepage

    And only getting "Invalid response code" so error on my side or BB side?

  2. #2
    Ruler of the Land
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1,713
    World
    Newfoundland
    there is maintenance/ was maintenance on shop at which timne it was unavailable

  3. #3
    Glorious Graduate
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    115
    World
    Sandycove
    Now still same issue after maintaince so something is wrong somewhere

  4. #4
    Treasure Hunter
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    200
    World
    Sandycove
    They left the shop down after the maintenance as there was still a issue with it, no word yet as to when it will return.

  5. #5
    Nifty
    Join Date
    Nov 2021
    Posts
    51
    World
    Sandycove
    The shop returned but now again is

    invalid response code

  6. #6
    Community Manager
    Ruler of the Land BB_Trafffer's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Posts
    1,207
    World
    Newfoundland
    Hello.

    If you still see the "Invalid Response Code" error when trying to visit our store, please leave your nickname in this thread or send it to me via PM.

  7. #7
    Treasure Hunter
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    200
    World
    Sandycove
    Still seeing "Invalid response" with Chrome, Edge, Opera.

  8. #8
    Pathfinder
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    7
    World
    Sandycove
    still see invalid response since 1 week. when will it be fixed???

  9. #9
    Pathfinder
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    7
    World
    Sandycove
    can it be fix now. can not buy gems since a week. Marinaswed

  10. #10
    Nifty
    Join Date
    Nov 2021
    Posts
    51
    World
    Sandycove
    Quote Originally Posted by BB_Trafffer View Post
    Hello.

    If you still see the "Invalid Response Code" error when trying to visit our store, please leave your nickname in this thread or send it to me via PM.
    I get Invalid Response Code now only with VPN on so how have BB circumvented our VPN ?

    That is for our online security which is being overridden by Ubisoft and BB

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.