Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Error after Update

  1. #1
    Pathfinder
    Join Date
    Apr 2022
    Posts
    7
    World
    Northisle

    Error after Update

    in all browsers and PC & Laptop I get debug error message. Deleted Unity cache but still same
    Attached Images

  2. #2
    Pathfinder
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    8
    World
    Sandycove
    just tried to log in and get exactly the same?

    update
    after a few attempts of it failing to load i went and read the news pages, came back retried and have now managed to log in!
    Last edited by blackbull1; 28.09.22 at 16:40.

  3. #3
    Pathfinder
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    9
    World
    Sandycove
    am still getting the same news page where pls ?

  4. #4
    Erudite Pioneer
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    90
    World
    Sandycove
    Worked fine for me with no change or addons installed in chrome.

  5. #5
    Keen Commentor
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    London England
    Posts
    158
    World
    Sandycove
    started using browser again got the same...then later on in started working....only for a couple of days...hope they can find a fix :-)

  6. #6
    Community Manager
    Enlightened Sage BB_Trafffer's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Posts
    888
    World
    Newfoundland
    If you experience this issue, please reach out to our Support Team.

  7. #7
    Pathfinder
    Join Date
    Apr 2022
    Posts
    7
    World
    Northisle
    this is the support reply: At this time, we are unable to offer any support regarding this matter as we are investigating this actively at the moment.
    since yesterday the game won't load in all browsers (even Firefox which worked after update) and I wonder why you can't provide some suggestions on how to fix this. The problem, as stated above, is a debug error message while loading (Chrome, Edge, Opera and now Firefox, Waterfox as well). Cleared cache, re-installed browsers... nothing works

  8. #8
    Keen Commentor
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    London England
    Posts
    158
    World
    Sandycove
    hi...been lucky that it started loading on chrome again...sometime lose sound during play....hoping they find a fix soon

  9. #9
    Jolly Advisor
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    177
    World
    Sandycove
    Game is not loading at all , from this morning

  10. #10
    Pathfinder
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    4
    World
    Sandycove
    whats up with settlers?

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.